Paketi za preprodajalce in večje uporabnike

Na področju preprodaje spletnega gostovanja smo se odločili za popolno prilagajanje storitve dejanskim potrebam in željam vsakega posameznega partnerja - individualna obravnava. Vzpostavimo in zaračunavamo namreč le tiste storitve na naši lastni strežniški infrastrukturi, ki popolnoma podprejo konkretni poslovni model in s tem partnerju nudimo optimizacijo vhodnih stroškov za storitve gostovanja.

Prepoznate svoj poslovni model?

Partnerski primer 1:
Gostovanje imenskih strežnikov s posebej prilagojeno programsko opremo za potrebe in v imenu naročnika s pripadajočo tehnično podporo.

Partnerski primer 2:
Gostovanje spletnih trgovin in aplikacij na strojni opremi (ločena strežniška rezina) s prilagojenimi strežniki po meri in podobi naročnika.

Partnerski primer 3:
Gostovanje številnih različnih spletnih strani in aplikacij, od najmanjših spletnih izložbic do zahtevnih poslovnih aplikacij.

Navedeni primeri se med seboj razlikujejo tako po obsegu strežniškega prostora, mesečnega prometa kot tudi po uporabljenih informacijskih virih – strojna in programska oprema s prilagojenimi nastavitvami, morebitnimi lastnimi imenskimi strežniki (DNS) in naslovi (IP).

Držimo se reka "Vse je šele začetek", torej oglasite se nam in našli bomo najprimernejšo ponudbo po vaši meri.

Za dodane informacije se nam prosimo oglasite prek kontaknte strani.